Kinderopvang wordt aangeboden door Korein Kinderplein.

Welkom bij Korein Kinderplein Marseillelaan

In 2007 zijn wij, Korein kinderplein, met kinderopvang gestart op saltobasisschool de Klapwiek. Dankzij de inspanningen van de Klapwiek is er nieuwbouw gerealiseerd. In het nieuwe, ruime gebouw bieden wij dagopvang aan in een verticale groep (0 tot 4 jaar), Peuterwerk (Voorschools  aanbod) in de PeuterPlaza groepen (2,3 tot 4 jaar) en Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Meer informatie vindt u op:

Vestigingsfilm:

Klik hier voor het bekijken van onze vestigingsfilm.

Voorschoolse opvang

Er is voorschoolse opvang tijdens alle schoolweken voor kinderen van saltobasisschool de Klapwiek. We zijn geopend tijdens schoolweken vanaf 7.30 uur. De pedagogisch medewerksters brengen alle kinderen om 8.30 uur naar de klassen.

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang wordt verzorgd door een team van 7 vaste  medewerkers. De jongste kinderen (groep 1 en 2) worden door ons opgehaald in de klassen en gaan daarna gezamenlijk naar de ruimte van de PeuterPlaza. (Deze groep heet de KidZ Club).
De oudste kinderen mogen zelfstandig naar de groepen lopen;  de Campus 1 (6-7 jaar)  en Campus 2 (7-8 jaar) en de TeenZ (9+ ). De TeenZ is gehuisvest in de school.

Openingstijden Dagopvang:
Elke dag van 7.30-18.30 uur.

Openingstijden PeuterPlaza:
Ochtenden van 8.45-12.15 uur en middagen (behalve woensdagmiddag) van 12.45-14.45 uur.

Openingstijden VSO/BSO:
07.30 - 08.30 tijdens schoolweken

07.30 -18.30 uur tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen.
14.45 -18.30 uur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
12.45 -18.30 uur woensdag

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Kom dan gerust eens even binnenlopen. Wij vinden het leuk om u en uw kind te ontmoeten!
Telefoon kinderplein Marseillelaan
040-8200 795

Over alle vragen kunt u mailen met de gebiedsmanager Ineke Albers, i.albers@koreinkinderplein.nl
of met de Teamcoach, Koos Minten k.minten@koreinkinderplein.nl
Tot ziens op ons kinderplein!!!
Team Korein kinderplein Marseillelaan