Ook dit schooljaar hebben we geregeld een spelletjesmiddag.
Hierbij hebben we altijd hulp nodig van ouders. De eerste spelletjesmiddag was een groot succes! Ouders bedankt!!

Met het thema Griezelen staat de Gruffalo bij ons centraal.
Deze hebben we dan ook geknutseld.

We zijn een tijd geleden begonnen met de Kinderboekenweek en hierbij was het thema griezelen!
Twee kinderen uit groep 5 kwamen ons het boek 'Knikkeruil' voorlezen.
De knikkers waren bang voor de monsters en uiteindelijk gingen zij zich verstoppen. Daarna mochten de kinderen uit onze groep de knikkers zelf in het boek rollen.

De vakantie is alweer een paar weken voorbij en de kinderen gaan alweer naar school!
We zijn gestart met het thema ‘ik op school’.

Zo wordt er langzamerhand steeds meer ontdekt in de klas, op school en op het schoolplein.

We zijn gestart met een leuke speurtocht door de klas. Alle hoeken, kasten, tafels en stoelen worden goed bekeken en de foto’s worden gezocht.

In de kring hebben we opgemeten hoe groot we zijn. Dit zijn wij van groot naar klein!

Ook weten we hoe we schoolspullen kunnen ordenen en sorteren.

Niet alleen in de kringen leren we dingen; we leren ook door te spelen en te ontdekken in de hoeken in de klas!

Rick en Finn bouwen met de kapla   Noah en Bram C ontdekken de rekenhoek

Alisha zorgt voor de baby in de huishoek

Lizzy speelt heerlijk
met de houten trein

Lex ontdekt de schrijfhoek

Lise kleurt een mooie mandala

Kyan en Finn bouwen in de bouwhoek

Lisa maakt een mooie kaart in de wenshoek

En ook Kyan kan heerlijk met de Kapla spelen!

Ook buiten spelen hoort er zeker bij!  Lekker rennen met elkaar; heeeeeerlijk!!!

We zijn het schooljaar goed gestart!   We gaan er een ontzettend leuk schooljaar van maken.